Avis legal

Dades legals
Formatgeria Palou, S.L.
CIF: B 17636838
Domicili social: Camí del castell s/n, 17530 Campdevànol – Girona

Objecte social
Elaboració i comercialització de productes de làctics i fotmatges.

Responsabilitat
Formatgeria Palou S.L. es fa responsable dels continguts d’aquesta pàgina web, així com de la política comercial dels productes oferts en la mateixa.

Descripció de l’activitat
La present web ha estat desenvolupada per a la representació de la marca, informació sobre l’empresa i els productes que elabora.

Política de propietat intel·lectual
Aquest web i tots els seus continguts, inclosos els textos, els documents, les fotografies, els dibuixos, les representacions gràfiques, les bases de dades, els programes informàtics, així com els logotips, les marques, els noms comercials i altres signes distintius són propietat de Formatgeria Palou, S.L. o de tercers que l’han autoritzat per al seu ús.

Formatgeria Palou, S.L. no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços o sistemes externs.

Els continguts d’aquesta pàgina de Formatgeria Palou, S.L., són posats a disposició de l’usuari, amb informació de tots els productes de la marca. En aquest lloc web es redirigeix ​​a l’usuari a altres pàgines i als llocs de xarxes socials dels quals no ens fem responsables.

Formatgeria Palou, S.L. no es fa responsable de les deficiències tècniques que es produeixin en el procès de navegació d’aquesta web.

Formatgeria Palou, S.L. no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi. No obstant això preguem als usuaris que es posin en contacte amb nosaltres per comunicar-nos la incidència.